Ornatus discografie
pppppkk

 

 

 

 Remember: de mooiste nummers

Andrea Bocelli - vivo per lei:

Dit nummer is afkomstig van het album Bocelli uit 1995. Bocelli zingt dit prachtige lied samen met zangerers Giorgia. Het lied werd geen hit in Nederland, maar staat ieder jaar opnieuw vrij hoog in de radio 2 top 2000.

Mariah Carey - without you:    

Dit nummer is oorspronkelijk van Harry Nilsson uit 1972. In Nederland stond without you in de uitvoering van Mariah Carey 6 weken op 1 in de top 40. Het nummer is te vinden op het album Music box uit 1993.        

Fleetwood Mac - songbird:

Dit nummer is afkomstig van het zeer succesvolle album Rumours. Het lied was de b-side van dreams. De song is geschreven door Christine McVie en staat sinds 2013 in de radio 2 top 2000.                  

Elton John - your song:

Aanvankelijk zagen de platenbazen niets in het uitbrengen van dit wonderschone lied op single. Uiteindelijk groeide het uit tot een klassieker en is al vele jaren het hoogst genoteerde nummer van Elton John in de radio 2 top 2000. Het lied is afkomstig het album Elton John uit 1970.

 

 

 

 

 

 

 
2018 Ornatus . All Rights Reserved
Website templatesBusiness directory UKYellow pages USWebsite design companyWeb design directoryWeb design directory AustraliaWeb design directory CanadaFree wedding web templates